Supermarkt in de buurt.nl

Vind hier gemakkelijk en snel uw supermarkt

Laatste 10 reviews

NaamReview
H. van den Heuvel
Geschreven om
31-03-2021 13:43

Lidl, Kamperfoelielaan 39 Eindhoven

31-3-2021, Vandaag weer een boodschap gedaan bij dit prachtige filiaal. Mijn oog viel op een super aardige jongeman met een gele coltrui aan. Deze jongeman was zo beleefd en meegaand met zijn klanten. Er werd zelfs interesse getoond in mijn verdere dag i.v.m. het lekkere weer wat er die dag was. Ik kom hier zeker nog een keer terug!
Kawita
Geschreven om
03-03-2021 22:25

Jumbo, Reitdiephaven 261 Groningen

Vandaag een fantastische klantervaring in de Jumbo aan de Reitdiephaven gehad. Op de gebakafdeling vertelde ik dat ik op zoek was naar gelatine vrij gebak. Er werd goed meegelezen en meegedacht over de mogelijkheden. Welk gebakje kon wel en welke kon niet. Als je jarig bent, krijg je ook 20% korting op het gebak. Wij waren 20 jaar getrouwd en dat vertelde ik zo tussendoor. Ik kreeg het gebak gratis mee! Gewoon om het te vieren in deze bijzondere tijd en omdat het een mooie mijlpaal is. Wat een fantastisch gebaar. Wordt zeer gewaardeerd! Bedankt voor deze mooie spontane klantbeleving en goede service bij het uitzoeken van de taart, Jumbo!
Richard
Geschreven om
01-01-2021 17:00

Vomar, Lange Nieuwstraat 422 IJmuiden

Deze vomar op lange nieuwstraat in ijmuiden gaat morgens om 7 uur open en niet om half 8.
Henk Clemens
Geschreven om
29-12-2020 14:04

Jumbo, Heksenwaag 37 Breda

Graag wil ik alle medewerkers van jumbo bedanken voor de goede service en voor het prachtige boodschappen pakket wat ik heb gewonnen voor mevr van Es. Hartelijk dank namens Marlies v Es.
Vonny
Geschreven om
08-11-2020 14:28

Jumbo, Osdorpplein 1014 Amsterdam

Op zondagmorgen heerlijk rustig. Brede paden en groot assortiment. Voldoende kassa's en scan mogelijkheden. Goed systeem om boodschappenkar aan rolstoel vast te maken.
ruijgers jacques
Geschreven om
28-03-2020 15:59

Coop, Westeind 3 Norg

Jullie krijgen een levensgroot compliment van Riet en mij want wij zijn erg blij dat we nu (2020) ONZE LEVENSMIDDELEN THUISGEBRACHT KRIJGEN. En dat niet alleen, Jaap en zijn medewerkers (m/v) zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en vaak in voor een praatje als het niet druk is. Dankjewel !!!
toet
Geschreven om
12-03-2020 10:05

Jumbo, Hermesweg 25 Vlissingen

goede bediening
Piet Sanders
Geschreven om
31-03-2019 13:10

Albert Heijn, Dr. Plesmanlaan 138 Maarssen

Langs deze weg wil ik jullie nog eens van harte bedanken voor jullie sociale gedrag bij het onwel worden van mijn dochter. Geweldig hoe jullie oplossingen brachten. Ik kan jullie inmiddels berichten dat het weer goed gaat met haar. Dit moest ik even kwijt. Met hartelijke groet, Piet.
Weber
Geschreven om
05-03-2019 18:53

Aldi, Hamseweg 17 Hoogland

Ik wil graag even zeggen dat de vaste krachten op de automatische piloot werken en er nauwelijks een vrolijk gedag af kan of vriendelijk zijn .Ik irriteer me er vreselijk aan en je merkt in de winkel een nare sfeer.Toevallig stond er vandaag een ouder stel die het ook op vorl opmerkte.Zou daar graag de bezem doorhalen
Marijke van de Wijdeven
Geschreven om
02-03-2019 16:07

Albert Heijn, de Loop 55 Oirschot

Prachtige winkel. Naast AH in de Loop zit een groenteboer die weigert onverwacht een fruitmandje te maken. Zou het niet geweldig zijn wanneer AH een mandje of gezellig doosje beschikbaar stelt zodat de clienten deze zelf kunnen vullen? Zou heel welkom zijn.